Prijzen zakelijke fotografie

Prijzen zijn excl. btw en reiskosten 

Portait Five

Perfect voor als jij toe bent aan een aantal nieuwe portretfoto’s. Kan je op de eerst volgende data en is het bij jou in de buurt? Dan is dit zeker iets voor jou!

30 minuten
Vanaf 5 beelden
1 outfit
Elke keer een andere locatie
Je kiest zelf de tijd

€99

Personal Branded Beeldbank

Jij bent klaar om jouw personal brand naar buiten te dragen. Met een hele hoop zakelijke foto’s, maar ook sfeerfoto’s en persoonlijke foto’s kan jij jouw impact gaan maken. Maak jouw bedrijf zichtbaar!

4 uur
c.a. 75 beelden
10 outfits
Meerde locaties
Incl. lunch & drankjes

Brand Questionnaire
Concept & strategie
Pinterest Moodboard

€599

Strippenkaart

Jij weet hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn. Jij wilt genoeg content door het hele jaar, voor meerdere situaties. Kies zelf hoe je 10 uur aan fotografie gaat inplannen. Zoals 2x Portrait Five, een personal Branded Beeldank, een event, wanneer je met een klant zit, etc. 

10 uur zelf in te delen*
Totaal wel 200 beelden
Verschillende data
Meerdere locaties
Incl. drankjes

Interview
Concept & strategie
Pinterest Moodboard per keer

€1299

* Vanaf minimaal 2 uur per keer, uitgezonderd de Portrait Five sessie.

Extra toe te voegen 

Mijn filter voor jouw eigen foto’s
€25*,-

Wil je jouw eigen gemaakte foto’s delen in dezelfde stijl als de professionele foto’s? Dat kan! Download Lightroom op je telefoon, dan geef ik je mijn filter mee.

*Gratis bij de strippenkaart

Interview
€95,-

Met een interview (speciaal moment tijdens de shoot) komen we heel veel te weten van jou als ondernemer en jouw bedrijf. Deze kennis gebruiken we uiteraard in de fotoshoot, maar het leukste is dat ik dit interview voor je uitwerk. Dit kan je plaatsen op je website (over mij), als blog en/of opdelen in social media posts.

5 Social media posts
€75

Wil jij bij het ontvangen van de foto’s meteen kunnen posten? Geen zorgen maken over momenten dat je niet weet wat je moet schrijven? Dan is het ideaal dat ik al 5 posts voor je klaar heb liggen!

Ik sta nooit goed op de foto

Geloof me, ik zorg ervoor dat je goed op de foto staat. Jij gaat met trots deze foto’s delen, ookal voelt het in het begin wat raar om je eigen foto’s mooi te vinden. Jij bent mooi! Voorheen voelde je je waarschijnlijk ongemakkelijk voor de camera, dat zie je terug in de foto. Dat gaat ons niet gebeuren! 😉

Ik heb geen idee wat ik aan moet doen

Met het concept & moodboard zetten we een duidelijke stijl neer. Daar kan je goed zien welke kleding bij het idee past. Doe vooral aan waar jij je goed in voelt en wat je normaal gesproken ook zal dragen! Heb je hier vragen over kan ik je uiteraard helpen en eventueel een expert in chakelen.

Wanneer kan ik betalen?

Besluit je na de kennismaking een van de shoots te boeken, krijg je van mij de factuur. Als deze (aan)betaald is, wordt de reservering definitief gezet. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Ken jij de locaties?

Dankzij het concept en het moodboard weten we welke locaties bij ons idee passen. Ik ga hier naar op zoek voor jou. Als je zelf ideeën hebt zijn ze natuurlijk welkom.

Wanneer krijg ik de foto's?

Binnen twee weken ontvang jij van mij alle foto’s in hoge kwaliteit én voor online gebruik via WeTransfer. 

Legal info

KvK 69808465
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Cookiebeleid
Fotograaf in Waalwijk
® 2019 - 2020 Creative Solver

error: