foto’s die passen bij jouw branding

Bespaar jezelf de tijd met het aankloten met het bedenken van wat voor foto je nu weer kan posten. Laat jezelf zien! Foto’s die uitstralen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Geen routine foto’s, maar maatwerk dat écht bij jou past. Laat zien waarom jouw ideale klant juist bij jou moet zijn.
En als je nou ook van kletsen en lekker eten houdt, dan heb jij een hele leuke dag!

Next level personal branding

Beeldbank Compleet

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse in de fotoshoot? Leuk! Laat het me even weten, dan plannen we een skype-call.

Het is belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Alleen als er een klik is, en je je op je gemak voelt bij mij, gaan we door met de fotoshoot. Is dit het geval? Dan ga ik je zoveel mogelijk vragen om al een goed beeld van jou en jouw wensen te creëren.

Brand Questionnaire

Na het gesprek krijg jij een Brand Questionnaire toegestuurd. Hier staan een aantal hele goede vragen in over jouw branding. Nadat jij deze ingevuld hebt kan ik aan de slag om alles uit deze shoot te halen voor jou!

De vragen zetten je echt goed aan het denken waardoor je het meteen ook op andere dingen kan toepassen, bewaar het bestand daarom zelf ook. Ga het na een tijdje weer eens door en je hebt er nog veel meer aan. #you’rewelcome

Pinterest Moodboard

Geen idee wat je moet verwachten of wil je graag duidelijk maken wat je wilt? Dan is dit perfect! Ik creër aan de hand van ons gesprek en de BQ een moodboard. Daarna zal ik jou ook uitnodigen zodat je er zelf ook inspiratie aan kan toevoegen. 

Persoonlijk Concept

Met alle input ontwikkelijk ik een – op jouw afgestemd – concept. Hierin staat het doel van de foto’s beschreven, de locaties die hier bij passen en een kleding/props voorstel. Maar ook de planning (wie/wat/waar) en een shotlist.

Dé fotoshoot dag

We gaan zo’n 4 uur fotograferen op verschillende nabijgelegen locaties. In het begin is het altijd even loskomen, maar daarna hebben we de groostste lol. We maken portretfoto’s, close-ups, lifestylefoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s. Tussendoor houden we ook even pauze onder het genot van een lunch!

Time to shine!

Binnen 2 weken ontvang je de +- 100 foto’s via WeTransfer in zowel HR als social/web-ready. Tijd om de foto’s in te gaan zetten en te gaan gebruiken!

Wil je je eigen foto’s ook graag in dezelfde style bewerken? Download dan de lightroom app en gebruik mijn preset. Uiteraard leg ik je uit hoe. 

Je krijgt van mij ook nog een aantal tips mee over online zichtbaarheid en het gebruik van de foto’s op social media en jouw website.

Wist je bijvoorbeeld dat het heel slim is om op elk kanaal dezelfde profielfoto in te stellen? Zo zorg je ervoor dat je hier al aan herkent wordt. Bonus: zet deze foto ook in je email handtekening!

Quanta Costa?

Voor al het bovenstaande betaal je €474 incl. btw.

Het enige wat je er nog bij op telt zijn de reiskosten à €0,30 per km vanuit Waalwijk. Mag ik langer dan een half uur reizen? Vergeet dan ook niet de meerprijs van €25,- per elke 30 min daarna er bij op te tellen. 

Klaar om zichtbaar te zijn

Beeldbank Mini

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse in de fotoshoot? Leuk! Laat het me even weten, dan plannen we een skype-call.

Het is belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Alleen als er een klik is, en je je op je gemak voelt bij mij, gaan we door met de fotoshoot. Is dit het geval? Dan ga ik je zoveel mogelijk vragen om al een goed beeld van jou en jouw wensen te creëren.

Pinterest Moodboard

Geen idee wat je moet verwachten of wil je graag duidelijk maken wat je wilt? Dan is dit perfect! Ik creër aan de hand van ons gesprek een moodboard. Daarna zal ik jou ook uitnodigen zodat je er zelf ook inspiratie aan kan toevoegen.

Dé fotoshoot dag

We gaan zo’n 2 uur fotograferen op 2 verschillende nabijgelegen locaties. In het begin is het altijd even loskomen, maar daarna hebben we de groostste lol. We maken portretfoto’s, close-ups en lifestylefoto’s. Ondertussen drinken we ook een lekker drankje. 

Een eigen museum!

De beste foto’s zet ik in je persoonlijke galerij. Hier kan je jouw 30 favorieten kiezen!

Go go go!

Je hebt jouw foto’s ontvangen, nu mag je ze in gaan zetten. Om je hier bij te helpen stuur ik je ook een aantal tips mee. 

Wil je je eigen foto’s ook graag in dezelfde style bewerken? Download dan de lightroom app en gebruik mijn preset. Uiteraard leg ik je uit hoe. 

Quanta Costa?

Voor al het bovenstaande betaal je €299 incl. btw.

Het enige wat je er nog bij op telt zijn de reiskosten à €0,30 per km vanuit Waalwijk. Let wel op, de mini gaat niet verder dan een half uur rijden! 

Klaar voor een kennismakingsgesprek?

Elena leerde ik kennen in april, tijdens de eerste editie van Shoot&Talk. Een vrolijke meid die wist waar ze het over had. We hielden contact via Instagram en zo bleven wij elkaar volgen. Dat is dan weer het prettige aan social media, je bent elkaar niet direct uit het oog verloren. Tijdens de laatste maanden van 2018 zag ik dat Elena bezig was haar diensten te verfijnen. Extra trigger voor mij, want ik wilde graag een nieuwe beeldbank omdat ook ik bezig was met het verfijnen van mijn diensten.

Elena en ik kwamen raakten aan de praat en het prettige vond ik dat Elena heel erg meedacht in oplossingen en mogelijkheden, rekening houdend met mijn wensen en haar eigen mogelijkheden. Ik vertelde Elena dat ik heel graag foto’s rond het strand wilde, niet omdat ik nou zo graag op het strand kom om te zonnebaden, maar wél om lekker uit te waaien. Geen probleem voor Elena, zij maakte een prachtig moodboard en zo stonden wij 27 november op het strand van Kijkduin én Scheveningen!

Ik heb gekozen voor haar complete beeldbank pakket, wat inhield dat ik meerdere keren van kleding kon wisselen én we verschillende leuke plekjes konden bewonderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten. En vergeet ook de overheerlijke lunch niet. De dag was geslaagd, het was gezellig en ik voelde mij (weer) op mijn gemak bij Elena. Ik had er vertrouwen in dat er vást wel wat leuks tussen zou zitten (ik vind mijzelf niet zo’n fotomodel).

Toen ik na 2 (!!) dagen al de foto’s toegestuurd kreeg, was ik meer dan enthousiast. De foto’s zijn fantastisch geworden! Elena heeft mij vastgelegd, precies zoals ik ben. Ook anderen, bekenden van mij, zien dit terug in de foto’s. Precies zoals ik dat wilde.

Elena, dank voor de prachtige foto’s. Ik ben er onwijs blij mee en ik weet zeker dat wij elkaar nog vaker gaan zien

Christa Regterschot

@by.christa

Ik kwam in contact met Elena via Instagram en was gelijk weg van haar stijl. De lichte, heldere foto’s waren precies wat ik voor ogen had voor @budgethome. Elena en ik planden de fotoshoot nog binnen dezelfde maand. Fijn dat het zo snel kon! Elena maakte een Pinterest moodmoard met beelden waar ik me helemaal in kon vinden. Op de dag van de fotoshoot zagen we elkaar voor de eerste keer, maar het voelde gelijk vertrouwd. Ik vind het normaal gesproken behoorlijk ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar bij Elena voelde ik me al snel op mijn gemak. We hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt. Ik vond het heel fijn dat Elena zelf ook ideeën inbracht, waardoor er afwisselende beelden zijn geschoten. Binnen een week had ik de foto’s al binnen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en weet dan ook zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn dat ik Elena vraag voor een (bedrijfs)shoot.

Desiree de Vreede

Budgethome, @budgethome

Ik vond het best wel spannend om iemand bij mij thuis foto’s van mij te laten maken. De doorslag om voor jou te kiezen was dat we van te voren een heel gezellig gesprek hebben gehad via Skype en dat je met een moodboard wilde laten zien wat je in beeld wilde brengen.

Wat mij betreft heb je precies in beeld kunnen brengen wat ik voor mijn gevoel niet goed kon uitleggen. Jij zei hetzelfde bij je moodboard, maar dat begreep ik dus perfect. Hoezo beelddenkers? 😉

Geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld. Het ging voor mijn gevoel allemaal als vanzelf, en dat is ook te zien op de foto’s. Ik ben er heel erg blij mee, en als ik nog eens foto’s nodig heb dan kies ik zeker voor jou!

 

Leonie van Berkel

@loainterieurs

© 2018-2019 Creative Solver  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring  |  KvK: 69808465

error: