foto’s die passen bij jouw branding

Bespaar jezelf de tijd met het aankloten met het bedenken van wat voor foto je nu weer kan posten. Laat jezelf zien! Foto’s die uitstralen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Geen routine foto’s, maar maatwerk dat écht bij jou past. Laat zien waarom jouw ideale klant juist bij jou moet zijn.
En als je nou ook van kletsen en lekker eten houdt, dan heb jij een hele leuke dag!

Next level personal branding

Beeldbank Compleet

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse in de fotoshoot? Leuk! Laat het me even weten, dan plannen we een skype-call.

Het is belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Alleen als er een klik is, en je je op je gemak voelt bij mij, gaan we door met de fotoshoot. Is dit het geval? Dan ga ik je zoveel mogelijk vragen om al een goed beeld van jou en jouw wensen te creëren.

Brand Questionnaire

Na het gesprek krijg jij een Brand Questionnaire toegestuurd. Hier staan een aantal hele goede vragen in over jouw branding. Nadat jij deze ingevuld hebt kan ik aan de slag om alles uit deze shoot te halen voor jou!

De vragen zetten je echt goed aan het denken waardoor je het meteen ook op andere dingen kan toepassen, bewaar het bestand daarom zelf ook. Ga het na een tijdje weer eens door en je hebt er nog veel meer aan. #you’rewelcome

Pinterest Moodboard

Geen idee wat je moet verwachten of wil je graag duidelijk maken wat je wilt? Dan is dit perfect! Ik creër aan de hand van ons gesprek en de BQ een moodboard. Daarna zal ik jou ook uitnodigen zodat je er zelf ook inspiratie aan kan toevoegen. 

Persoonlijk Concept

Met alle input ontwikkelijk ik een – op jouw afgestemd – concept. Hierin staat het doel van de foto’s beschreven, de locaties die hier bij passen en een kleding/props voorstel. Maar ook de planning (wie/wat/waar) en een shotlist.

Dé fotoshoot dag

We gaan zo’n 4 uur fotograferen op verschillende nabijgelegen locaties. In het begin is het altijd even loskomen, maar daarna hebben we de groostste lol. We maken portretfoto’s, close-ups, lifestylefoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s. Tussendoor houden we ook even pauze onder het genot van een lunch!

Time to shine!

Binnen 2 weken ontvang je de +- 75 foto’s via WeTransfer in zowel HR als socialready. Tijd om de foto’s in te gaan zetten en te gaan gebruiken!

Wil je je eigen foto’s ook graag in dezelfde style bewerken? Download dan de lightroom app en gebruik mijn preset. Uiteraard leg ik je uit hoe.

Je krijgt van mij ook nog een aantal tips mee over online zichtbaarheid en het gebruik van de foto’s op social media en jouw website.

Wist je bijvoorbeeld dat het heel slim is om op elk kanaal dezelfde profielfoto in te stellen? Zo zorg je ervoor dat je hier al aan herkent wordt. Bonus: zet deze foto ook in je email handtekening!

Quanta Costa?

Voor al het bovenstaande betaal je €499 incl. btw.

Het enige wat je er nog bij op telt zijn de reiskosten à €0,30 per km vanuit Waalwijk. Mag ik langer dan een half uur reizen? Vergeet dan ook niet de meerprijs van €25,- per elke 30 min daarna er bij op te tellen.

Klaar voor een kennismakingsgesprek?

© 2018-2019 Creative Solver  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring  |  KvK: 69808465

Elena Malagrida | Branding Fotograaf voor ondernemers | Gevestigd in Waalwijk

error: